Innovation & tradition

Savolax

Innovation
& tradition

Savolax är en premiumprodukt där kvalitet och kärleken till laxen går före allt.

Läs mer

Hulda Sköldberg – Dubbelfilé

Hulda Sköldberg dubbelfilé

Hulda Sköldbergs dubbelrökta dubbelfilé – är när drömmen om den perfekt varmrökta laxen blir verklighet. Att förena kallrökning med traditionell varmrökning har ingen gjort tidigare. Resultatet är en fantastiskt saftig och fast filé med mild och god röksmak hela vägen in i hjärtat av laxfilén.

Kontakta oss

Varmrökt & kallrökt lax

Vårt dubbelrökta sortiment kom till för att vi tyckte att varmrökt lax ofta saknade röksmak hela vägen in i laxen. Vi kom fram till en lösning där vi kombinerade äldre och nyare metoder. Kallrökning enligt traditionell metod och därefter varmrökning med kärnrök.

Jämn röksmak med dubbelrökt lax

När man kallröker laxen först får den en jämn och fin röksmak i kärnan. Genom att sedan varmröka den får man en dubbelrökning. Resultatet är en mjäll och fin lax, med kraftig och jämn röksmak – helt unik i sitt slag. Detta gör vi till exempel med de bitar som sedan blir en del av vårt Hulda Sköldberg-sortiment. Styckade portionsbitar som dubbelröks och sedan smaksätts med Champagneglaze och läckra kryddblandningar, det är riktig Hulda-kvalitet.

Hulda Sköldberg dubbelfilé

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss